Çöğmen Ortaokulu

WEB https://cogmenortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çöğmen Mahallesi Merkez Sok. No44 Dalaman/MUĞLA
VİZYON : Öğrencisine en iyi eğitim ve öğretim imkanını sunan bir okul olmak.
MİSYON : Dalaman Çöğmen İlköğretim Okulu olarak misyonumuz geleceğimiz dediğimiz vatan evlatlarımıza, en iyi eğitim ve öğretimi sunmaktır. Bu vatan borcunu ödemenin, mutlu ve güzel yarınlara ulaşmanın, geleceğimiz dediğimiz evlatlarımızın tarihini bilen, araştıran, sorgulayan ve bildiklerini geliştiren bireyler olmaları halinde mümkün olduğunu biliyor ve bunun için çalışıyoruz.
BAŞARILAR :

Saatler : DERS BAŞLAMA : 8:30 DERS BİTİŞ : 14:50
Yabancı Dil :
Isınma : SOBA
Servis :
Ulaşım : TAŞIMALI EĞİTİM YAPILAN OKULUMUZDA ÖĞRETMENLER ULAŞIMINI KENDİ İMKANLARI İLE SAĞLAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ DAĞLIK BİR BÖLGEDE OLUP; DENİZ SEVİYESİNDEN 652 METRE YÜKSEKTEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MUĞLA İL MERKEZİNE 115 KM DALAMAN İLÇE MERKEZİNE 35 KM
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2020 2021 Eğitim öğretim yılında 8 öğrencimizden; 1 Öğrenci Fen Lisesi 3 Öğrenci Proje Okulu 4 Öğrenci de çeşitli Anadolu Meslek ve Meslek Teknik Liselerine yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler : Okulumuz her sene atletizm yarışmalarında ilçede dereceye girmektedir.okulumuzda Beden Eğitimi Öğretmeni Yeliz Kırdar öncülüğünde tek pota basketbol maçları,uzun atlama ve üç adım atlama dallarında yarışlar yapılmaktadır.Ayrıca Yüz Yüze 100 çocuk oyunu etkinlikleri de yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Fen labaratuvarında dersin konusuyla ilgili deneyler yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : Mavi Yeşil Okullar Projesi Muğla Öğretmen Etkileşim Günleri Projesi Değerler Çınarı Projesi Bir Kitap Bir İnsan Projesi Dilimizin Zenginlikleri Projesi